Το καλάθι σας είναι άδειο

Η Εταιρεία

Η earthcontrol προσφέρει απεντόμωση – μυοκτονία – μικροβιακή απολύμανση και καταπολέμηση ιπταμένων εντόμων - απωθήσεις ερπετών και πουλιών με εγγύηση για τις εφαρμογές της.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από τη μελέτη, τη διαμόρφωση, την κατασκευή έως και τη συντήρηση του κήπου σας.

Δραστηριοποιείται στον χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής με Προϊόντα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρωματίζοντας και Απολυμένοντας τον χώρο σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στην υγειονομική κάλυψη επιχειρήσεων, σπιτιών, ξενοδοχείων και δημοσίων χώρων είναι εναρμονισμένες με τις διατάξεις της Ε.Ε. και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, βάση των αρχών HACCP, ISO 22000:2005, ISO 9001/2008 και του κανονισμού ΕΕ 852/2004. Στόχος μας είναι να θεμελιώνουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

Διενεργούμε τακτικούς ελέγχους ποιότητας για να καταγράψουμε και να διατηρήσουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και να αριστοποιήσουμε το υπάρχον πρόγραμμα καταπολέμησης – απολύμανσης. Η επιχείρησή σας εφοδιάζεται έγκαιρα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έγγραφα για τα αρχεία σας.

Η earthcontrol εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

Σας παρέχουμε εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση στο πρόβλημά σας εντός 24 ωρών όσο και για την αποτελεσματικότητά μας.

Ακολουθήστε μας

Ενημερωτικό δελτίο

Ειδικές προσφορές και νέα!

Επικοινωνία με Γεωπόνο

6937046857