Επιχειρήσεις Τροφίμων - Εστιατόρια
Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται:
Εστιατόρια, Ουζερί, Ταβέρνες, Ψητοπωλεία, Πιτσαρίες, Fast-food, Χώροι Επεξεργασίας και Πώλησης Ετοιμου φαγητού, Catering, Καφέ-μπαρ, Κέντρα Διασκέδασης, Αναψυκτήρια, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κρεοπωλεία
|
Βάση του κανονισμoύ ΕΕ 852/2004 περί ασφάλειας των τροφίμων, θεσπίζονται κανόνες υγιεινής, που εστιάζουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση παρασίτων, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγή ασφαλών τροφίμων.
Η earth control δίνει λύση στα πλέον συνήθη προβλήματα των επιχειρήσεων τροφίμων όπως τη μύγα, τη κατσαρίδα αλλά και τα τρωκτικά που αναγνωρίζονται από το HACCP (ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου) ως σημαντικές εξωτερικές πηγές επιμόλυνσης.
Η earth control σας παρέχει εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση στο πρόβλημά σας εντός 24 ωρών όσο και για την αποτελεσματικότητά μας.
Η earth control παρέχει πλήρη φάκελο Απεντόμωσης-Μυοκτονίας που μπορεί να προσαρμοσθεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 9001:2008, HACCP, ISO 22000:2005
Η earth control χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα barcode σε όλους τους Δολωματικούς Σταθμούς και τις εντομοπαγίδες. Πλήρη περιγραφή και ανάπτυξη στατιστικών στοιχείων σε κάθε εφαρμογή.
Η earth control εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008