Το καλάθι σας είναι άδειο

Επιχειρήσεις Τροφίμων

 

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται:

όπως Super Markets Αποθήκες Τροφίμων, Αποθήκες δημητριακών, SILOS (σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι, ρύζι κλπ), καπνοαποθήκες


Αποτελούν χώρους μείζονος υγειονομικής σημασίας λόγω της ευαισθησίας του προϊόντος και καλύπτονται από αυστηρές νομοθετικές ρυθμίσεις.

 

Η earth control δίνει λύση στα πλέον συνήθη προβλήματα των χώρων αποθήκευσης και διάθεσης των τροφών όπως τη μύγα, τη κατσαρίδα, τα τρωκτικά, των εντόμων του αγρού κλπ. Τα προβλήματα αυτά συνήθως εστιάζονται στην πρόκληση φθορών στα εμπορεύματα αλλά και στην δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους εργαζόμενους αλλά και τους παραλήπτες των εμπορευμάτων.


Η earth control σας παρέχει εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση στο πρόβλημά σας εντός 24 ωρών όσο και για την αποτελεσματικότητά μας.


Η earth control παρέχει πλήρη φάκελο Απεντόμωσης-Μυοκτονίας που μπορεί να προσαρμοσθεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 9001:2008, HACCP, ISO 22000:2005


TUV iso 9001Η earth control χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα barcode σε όλους τους Δολωματικούς Σταθμούς και τις εντομοπαγίδες. Πλήρη περιγραφή και ανάπτυξη στατιστικών στοιχείων σε κάθε εφαρμογή.

 

Η earth control εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

 

Ακολουθήστε μας

Ενημερωτικό δελτίο

Ειδικές προσφορές και νέα!

Επικοινωνία με Γεωπόνο

6937046857