Το καλάθι σας είναι άδειο

Το Σπίτι Μου

 

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται:

 

Πολυκατοικίες, Μεζονέτες, Διαμερίσματα, Μονοκατοικίες, Εξοχικές Κατοικίες


Αποτελούν τους χώρους μας και όπως είναι φυσιολογικό τους θέλουμε απαλλαγμένους από κάθε παράσιτο.

 

Οι κύριες ανάγκες των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες, μύγες ,οι ψύλλοι, τa τρωκτικά καθώς και τα φίδια ή τα περιστέρια. Η παρουσία των εντόμων συνήθως προκαλεί ενόχληση σε ανθρώπους και ζώα ενώ πολλές φορές είναι και φορείς μολυσματικών ασθενειών.

Η earth control είναι η επιχείρηση που χρησιμοποιεί μεθόδους απεντόμωσεις φιλικούς προς το περιβάλλον αλλά και για όλους όσους μένουν στο σπίτι κυρίως τα παιδιά και τις έγκυες μητέρες. Χρησιμοποιούνται σκευάσματα άοσμα, ατοξικά και ακίνδυνα που δε συσσωρεύονται στο περιβάλλον ούτε το επιβαρύνουν. Δεν είναι τοξικά για τον άνθρωπο και επομένως η χρήση του χώρου μετά την εφαρμογή είναι σχεδόν άμεση.

Η earth control σας παρέχει εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση στο πρόβλημά σας εντός 24 ωρών όσο και για TUV iso 9001την αποτελεσματικότητά μας.

Η earth control χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα barcode σε όλους τους Δολωματικούς Σταθμούς και τις εντομοπαγίδες. Πλήρη περιγραφή και ανάπτυξη στατιστικών στοιχείων σε κάθε εφαρμογή.

Η earth control εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

Ακολουθήστε μας

Ενημερωτικό δελτίο

Ειδικές προσφορές και νέα!

Επικοινωνία με Γεωπόνο

6937046857