Το καλάθι σας είναι άδειο

Νοσοκομεία

 

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται:

 

Νοσοκομεία, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Κέντρα Υγείας, Ιατρικά εργαστήρια, Κλινικές, και Μαιευτήρια


Αποτελούν χώρους όπου η λειτουργία τους απαιτεί τον αυστηρό έλεγχο τόσο των θαλάμων ασθενών, χειρουργείων και εργαστηρίων όσο και των βοηθητικών χώρων.

 

Είναι χώροι υψηλού μικροβιακού φορτίου επομένως υπάρχει η ανάγκη τακτικής απολύμανσης για την αντιμετώπιση μικροβίων και παθογόνων οργανισμών. Τα προβλήματα συνήθως εστιάζονται στην δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους ασθενείς, τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες.

Η earth control έχει αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας και εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων και μικροβίων. Επιπλέον χρησιμοποιεί σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους και συσκευές απολύμανσης (cold fogger) για την μείωση του μικροβιακού φορτίου.

Η earth control παρέχει εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση στο πρόβλημά σας εντός 24 ωρών όσο και για την TUV iso 9001αποτελεσματικότητά μας.

Η earth control χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα barcode σε όλους τους Δολωματικούς Σταθμούς και τις εντομοπαγίδες. Πλήρη περιγραφή και ανάπτυξη στατιστικών στοιχείων σε κάθε εφαρμογή.

Η earth control εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

Ακολουθήστε μας

Ενημερωτικό δελτίο

Ειδικές προσφορές και νέα!

Επικοινωνία με Γεωπόνο

6937046857