Το καλάθι σας είναι άδειο

Δημόσιοι Χώροι

 

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται:

Δημοτικές Επιχειρήσεις, Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί σταθμοί, Παιδότοποι, Πάρκα, Δημόσιες Υπηρεσίες, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Αρχαιολογικοί Χώροι, Εκκλησίες.

 

Οι κύριες ανάγκες των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες, μύγες κ.α και των τρωκτικών. Επίσης, στα σχολικά κτήρια, υπάρχουν ανάγκες απολύμανσης για την αντιμετώπιση μικροβίων και παθογόνων οργανισμών. Σημαντικά πολλές φορές είναι και τα έντονα προβλήματα ανάπτυξης μεγάλων εστιών κουνουπιών σε ρέματα, ποτάμια, λίμνες κ.α. που απειλούν την δημόσια υγεία. Ένα πρόσφατο πρόβλημα είναι και αυτό της βαμβακίασης των πεύκων που προκαλείται από το έντομο Marhalina hellenica και απειλεί με αφανισμό τα πεύκα και πευκόφυτες περιοχές πολλών Δήμων.

Η earth control είναι η επιχείρηση που χρησιμοποιεί μεθόδους απεντόμωσεις φιλικούς προς το περιβάλλον αλλά και για όλους όσους ζούν και εργάζονται στους χώρους της απεντόμωσης, κυρίως τα παιδιά και τις έγκυες μητέρες. Χρησιμοποιούνται σκευάσματα άοσμα, ατοξικά και ακίνδυνα που δε συσσωρεύονται στο περιβάλλον ούτε το επιβαρύνουν. Δεν είναι τοξικά για τον άνθρωπο και επομένως η χρήση του χώρου μετά την εφαρμογή είναι σχεδόν άμεση.

Η earth control εφαρμόζει ειδικά προγράμματα κουνουποκτονίας και καταπολέμησης της βαμβακίασης των πεύκων σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων από εξειδικευμένα συνεργεία και επιστημονικό προσωπικό της επιχείρησης μας.

Η earth control σας παρέχει εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση στο πρόβλημά σας εντός 24 ωρών όσο και για TUV iso 9001την αποτελεσματικότητά μας.

Η earth control χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα barcode σε όλους τους Δολωματικούς Σταθμούς και τις εντομοπαγίδες. Πλήρη περιγραφή και ανάπτυξη στατιστικών στοιχείων σε κάθε εφαρμογή.

Η earth control εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

Ακολουθήστε μας

Ενημερωτικό δελτίο

Ειδικές προσφορές και νέα!

Επικοινωνία με Γεωπόνο

6937046857