Το καλάθι σας είναι άδειο

Συντηρήσεις κήπων

 

winterΑν θέλετε έξυπνες αγορές, πρακτικές λύσεις και πρωτότυπες ιδέες για το κήπο σας ή αν θέλετε να σχεδιάσουμε τον κήπο σας από την αρχή… επισκεφτείτε το κατάστημα μας και περιπλανηθείτε στο κήπο των ονείρων σας.Ο φιλόξενος κήπος είναι ο χώρος όπου η σύνθεση, η ποικιλότητα και οι αρμονικοί συνδυασμοί φυτικού, υλικού και στατικών στοιχείων, διεγείρουν τις αισθήσεις ισορροπίας, με τρόπο ώστε η μία αίσθηση να συμπληρώνεται αρμονικά από τις υπόλοιπες.

 

Ένας επιτυχημένος κήπος πρέπει να εξασφαλίζει χώρους για να καθόμαστε, να απομονωνόμαστεspring και να ξεκουραζόμαστε, ενώ παράλληλα να συνδυάζει αυτούς τους χώρους με άλλους πιο «κοινωνικούς», που προορίζονται για δραστηριότητες όπως παιχνίδι, φαγητό, συγκεντρώσεις, άθληση, καλλιέργεια οπωροκηπευτικών κλπ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο υπαίθριος χώρος μιας ιδιοκτησίας να καταφέρνει να ικανοποιεί και τις πέντε αισθήσεις του ανθρώπου: Όραση, Ακοή, Όσφρηση, Αφή, Γεύση.

 

 Φιλόξενος κήπος είναι σχεδιασμένος για τον Άνθρωπο!

summerΗ earth control σχεδιάζει τον κήπο σας με ευαισθησία στα βιοκλιματικά, την αισθητική, τα butterfliesοικονομικά σας, μα πάνω απ’ όλα στα δικά σας κριτήρια. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από τη μελέτη, τη διαμόρφωση, την κατασκευή έως και τη συντήρηση του κήπου σας.

 

H earth control έχει εμπειρία από την κατασκευή ενός παρτεριού μέχρι και την κατασκευή μιαςautumn «πράσινης στέγης»

Η earth control σας παρέχει εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση εντός 24 ωρών, όσο και για την αποτελεσματικότητά μας.

TUV iso 9001

 

Η earth control εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

Ακολουθήστε μας

Ενημερωτικό δελτίο

Ειδικές προσφορές και νέα!

Επικοινωνία με Γεωπόνο

6937046857