Το καλάθι σας είναι άδειο

Μυοκτονίες

 

 

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια ζουν παράλληλα με τον άνθρωπο, κάνοντας επιδρομές στα κτήρια του και τρώγοντας την τροφή του. Μεταδίδουν ασθένειες, οι οποίες είναι ενδεχομένως θανατηφόρες για τον άνθρωπο, όπως η νόσος του Weil (ικτεροαιμορραγική σπειροχαίτωση) και ο μυϊκός εξανθηματικός τύφος (μεξικανικός τύφος). Μεταφέρουν επίσης οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία του ανθρώπου, όπως το βακτήριο της σαλμονέλας, ιούς και παράσιτα, όπως οι νηματώδεις, ψύλλους και τα σκουλήκια.  Επειδή είναι παμφάγα μπορούν να καταστρέψουν  από χαρτοκιβώτια μέχρι καλώδια, και θα γίνουν αντιληπτά συνήθως από τις ζημιές τους. 

 

Τα είδη που έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες και στο περιβάλλον του ανθρώπου είναι τα εξής: Mus Musculus (Οικιακός ποντικός), Ratus Norvegicus (Νορβηγικός αρουραίος), και Ratus Ratus (Αρουραίος της στέγης).

 

H καταπολέμηση τρωκτικών δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η τεχνογνωσία μας αλλά και η συνέπειά μας στο πρόγραμμα της μυοκτονίας, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα απέναντι στα τρωκτικά. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μυοκτονίας περιλαμβάνει καταρχάς την αποκοπή των τρωκτικών από την πηγή τροφής τους καθώς και τον εντοπισμό και την καταστροφή των φωλιών τους. Επίσης, για την αντιμετώπιση των τρωκτικών  χρησιμοποιούνται δολωματικοί σταθμοί ή μηχανικές παγίδες συλληψης με τροφοελκυστικά και αιμολυτικά μυοκτόνα σκευάσματα δεύτερης και τρίτης γενιάς.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ή κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας, να βοηθήσουμε εσάς ή την επιχειρησή σας !

Ακολουθήστε μας

Ενημερωτικό δελτίο

Ειδικές προσφορές και νέα!

Επικοινωνία με Γεωπόνο

6937046857